Faciliteiten

Faciliteiten op de camping in de Morvan


Eigen keuken

U kunt bij ons gebruik maken van de gastenkeuken of genieten van door ons bereide heerlijke maaltijden. Ook koopt u bij ons versgebakken volkorenbrood. Naast brood verkopen wij verse eieren, groenten (indien voorradig) en de lekkerste lokale wijnen uit Bourgondië.

Prima sanitair

Naast de camping, in de oude koeienstal onder het huis, treft u het sanitair aan.   Hier bevinden zich: 3 toiletten, 3 douches, 4 wastafels (waarvan één op kinderhoogte) en een babybad. U bent van alle gemakken voorzien. De douches zijn zo gemaakt dat uw kleren droog blijven. Warm water is er voldoende, mits niet iedereen tegelijk onder de douche wilt. Warm water is bij de prijs inbegrepen. Geen gedoe met muntjes en geen tijdklok.

Ayurvedische massage

Maak uw verblijf bij Aux sources de l’Yonne compleet met een Ayurvedische massage. De Ayurvedische massage is geen medische massage. Het is van oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Er wordt gebruikgemaakt van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. Het is een zachte massage, waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert lichaam en geest. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest wordt hiermee gestimuleerd.

Voordelen van de massage:

stimuleer de weerstand, het lymfesysteem en de bloedsomloop

bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid

draag bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning

helpt onder andere rugpijn en hoofdpijn verminderen

U kunt uw massage reserveren bij Tirza. Zij heeft een opleiding gevolgd bij een professionele masseur, gespecialiseerd in de technieken van de Ayurvedische massage.

Reserveer uw massage tegelijk met uw kamer / camping / vakantiewoning en ontvang 20% korting !

Prijslijst Ayurvedische massage

nek, rug, schouders € 35
benen, voeten € 27
gezicht, hoofd € 17,50
buik, borst, schouders € 17,50
armen, handen, schouders € 17,50

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.