Camping

De camping in de Morvan
 

De camping in de Morvan (Anverse), Glux-en-Glenne, is klein en heeft 11 kampeerplaatsen. Het terrein bestaat uit 3 terrassen en een extra veld, waarbij alleen het bovenste terras en het extra veld toegankelijk zijn voor auto’s en geschikt zijn voor caravans en vouwwagens. Er zijn in totaal 7 plekken voorzien van stroom, waarvan 3 niet geschikt voor caravans.

Dit aantal plaatsen zorgt ervoor dat er altijd wel wat contact met anderen mogelijk is, maar dat men toch volop kan genieten van rust en privacy. Bovendien is het terrein zeer overzichtelijk. Gezeten voor uw tent of caravan kunt u de kinderen prima in de gaten houden.

Een speciale ruimte onder het huis is helemaal ingericht als keuken en verblijfsruimte voor kamer-, en campinggasten. In het achterste gedeelte bevindt zich een keuken en in het voorste gedeelte staat een grote tafel, die voornamelijk gebruikt wordt bij te koud of te warm weer. Hier kunt u borrelen, lezen, tekenen en spelletjes doen.

.

Aanschuifmaaltijden

In de maanden juli en augustus organiseren wij maaltijden voor al onze gasten. U meldt zich daarvoor aan en op de betreffende dag komt u met uw bord en bestek aan de grote tafels zitten en gebruikt samen met de andere gasten de maaltijd op het terras, al dan niet onder een afdak.

Tevens bieden wij onze gasten ayurvedische massages aan. Kom meer te weten over onze faciliteiten!

Wacht niet te lang en vraag online uw reservering aan!


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.