Wie zijn wij

Camping en chambres d’hôtes Aux sources de l’Yonne

Onze huis met camping en chambres d’hôtes ligt pal in de mooiste en oudste omgeving van Frankrijk. U bevindt zich midden in de ruige natuur.

Vlak achter ons prachtige huis ligt een terras waar gasten gebruik van kunnen maken. Er staan tafels met stoelen of banken. Twee bomen zorgen voor de nodige schaduw. Het terras wordt veel gebruikt door gasten om daar te eten en drinken of door kinderen en volwassenen om spelletjes te doen.

Hier vindt als het weer dat toelaat de campingmaaltijd plaats voor iedereen die zich daarvoor inschrijft. Er is een tuin die aan een bos grenst. In de tuin staan diverse speeltoestellen voor de jongere gasten. Deze speeltoestellen liggen in het zicht van de tenten en caravans.

Op de heel hete dagen kunt u verkoeling zoeken in het zwembad. Een bad van circa 9,5*4,5 meter. Prima voor kinderen en volwassenen om zich te amuseren. Gezien de diepte is het niet geschikt voor de hele kleintjes, maar voor hen kan eventueel een opblaasbad worden neergezet.

Beneden in de tuin is een vuurplaats waar wij regelmatig echte stokbroden bakken met de kinderen. Zij zoeken het hout voor het vuur in het bos en wij leveren het deeg. Als het dan schemerig begint te worden gaat het kampvuur aan en kunnen de broden worden gebakken.

Lees meer over onze camping!

Diverse verblijven en faciliteiten

Camping Aux sources de l’Yonne ligt in een prachtige omgeving. Dichtbij de natuur, vlakbij diverse culturele bezienswaardigheden en sportieve activiteiten. Op de camping bieden wij onze gasten professionele ontspannende massages aan.

Houdt u niet van kamperen? Wij bieden diverse verblijven in de omgeving aan, zoals Bed and Breakfast. Bekijk bijvoorbeeld onze verschillende mooie vakantiehuizen en onze knusse kamers met Bed and Breakfast uit onze eigen Franse keuken.

Tevens verkopen wij op de camping ons eigen gebakken volkorenbrood en diverse verse groenten (mits voorradig) en lekkere lokale wijnen. Reserveer op tijd!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.