l'Arbre

l’Arbre

De woning l’Arbre ligt in een klein dorpje, Le Bouchet, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Villapourçon. Vanaf het terras, gezeten onder de met druiven begroeide pergola, heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving.
Rondom de woning bevindt zich de tuin (1800 m2) met voldoende privacy en een dubbele garage waar u uw auto kunt parkeren.
Het huis kenmerkt zich door de diverse authentieke details, zoals de balkenplafonds, de vloeren van oude tommèts en de schouw, met betegelde wand en oude broodoven.

U komt binnen in de woonkeuken die zeer compleet is ingericht. U vindt daar volop kastruimte, een gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, broodmachine en vele andere, handige, gebruiksvoorwerpen.
In het eetgedeelte staat een tafel met 4 stoelen. Het servies en bestek is ruim voldoende voor 4 personen.
De keuken wordt verwarmd door middel van een houtkachel die in de oude schouw staat. In die schouw ziet u nog de originele broodoven en tegeltjes.

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer met bank en fauteuil. In de woonkamer is een TV (Franse zenders) met DVD-speler.
Net als de keuken is er in de woonkamer sprake van een balkenplafond wat voor een gezellige sfeer zorgt. Ook de woonkamer wordt verwarmd door middel van een houtkachel.

Naast de woonkamer is de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine. De badkamer heeft een electrische kachel.

Via de trap die in de keuken begint komt u op de eerste verdieping. Daar zijn 2 slaapkamers en een tweede badkamer.
In de eerste slaapkamer staat een 2-persoonsbed, met 2 éénpersoonsmatrassen (200 * 80), 2 éénpersoons dekbedden en 2 kussens. De kamer heeft een grote ingebouwde kastenwand.
Via het veluxraam heeft u een prachtig uitzicht in zuidelijke richting.
De tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Zowel in de slaapkamer als in de badkamer is een electrische kachel.

In de tweede slaapkamer staat eveneens een 2-persoonsbed, met 2 éénpersoons matrassen (200 * 80), 2 éénpersoons dekbedden en 2 kussens. Ook hier is sprake van een grote ingebouwde kastenwand, een electrische kachel en een fraai uitzicht in zuidelijke richting.

Dit huis is voorzien van gratis WIFI.

Huisdieren zijn in deze woning niet toegestaan.

<2020> Juli
MaMaandag
DiDinsdag
WoWoensdag
DoDonderdag
VrVrijdag
ZaZaterdag
ZoZondag
Jun 29
Jun 30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aug 1
Aug 2
-Available
-Booked
-Unavailable

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.